Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Halat milyen konyhai eszközzel...

Halat milyen konyhai eszközzel lehet egyszerűbben paszírozni?

Figyelt kérdés

Sűrű szitán halottam meg csináltam már, de elég macerás.

Van esetleg egyszerűbb módszer?

#halászlé #paszírozás
2023. dec. 4. 14:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor picit visszafelé szoktam tekerni de eleve a nagy csontokat nem is rakom bele.Pl egy ponty gerinc az mehet bele.
2023. dec. 4. 16:39
 12/15 A kérdező kommentje:
11# Azt is simán elviszi? Mármint fenn akad de nem szorul be a tekerő közé?
2023. dec. 4. 16:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Halpaszírozó. Nem olyan nagyon dràga
2023. dec. 4. 16:55
 14/15 anonim válasza:
65%
Pofonegyszerű! Amikor megnőttek a szálkás halszeletek,akkor hag,oda őket kicsit kíhülni! Aztán elkezded kézzel kicsontozni a halszeleteket,és a szálkáktól megszabadított halhús mehet a turmixgépbe.Kb.a gépen a tölcsért a háromnegyedéig megtöltöd,és felöntöd egy kis főzőlével,amit előzőleg félretettél kihülni.Így lassú,majd gyorsabb fokozaton 1-2 perc alatt átpürésíted.Majd ezt a pépet a kézi padszírozóba öntöd,csak ellenőrzésképpen, hogy nem e maradt benne szálka! Én így szoktam,remélem segítettem!
2023. dec. 4. 18:48
 15/15 A kérdező kommentje:
12# Ez a tuti az igaz!
2023. dec. 4. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!