Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Zserbóra milyen ét tortabevonó...

Zserbóra milyen ét tortabevonót ajánlatok?

Figyelt kérdés
2023. dec. 2. 11:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi főzzük: kakaó, cukor, vaj, pici víz
2023. dec. 2. 12:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Aldi táblás étbevonó , le lehet reszelni feltenni a tűzre kis vízzel majd rácsurgatni elkenni .
2023. dec. 2. 12:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Maradék húsvéti nyuszik,táblàs csókok. vagy katica ét vagy tejbevonó.
2023. dec. 2. 13:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Magas kakaotartalmut
2023. dec. 2. 13:42
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Én egyiket sem. Valódi étcsokoládét használok, nem ilyen rossz ízű pótlékot.
2023. dec. 2. 14:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én valodi etcsokit hasznalok. Megolvasztom mikroban alacsony fokozatkn percenkent stkeverve. 1 evokanal olajat teszek hozza hogy jobban kenheto legyen es azt teszem ra.
2023. dec. 2. 15:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkoromban ettem annyi elrontott benonatú zserbót életemben, hogy mire felnőtt lettem, és magam is meg tudom csinálni, leginkább rendes étcsokoládéból olvasztom a tetejére a csokimázat. [Gyerekkoromban húsvétkor még olyat is ettem, ami nem csak túl édes volt, de egyenesen ropogott benne a kristálycukor. Amúgy máz nélkül a süti finom volt.] Mivel a dió nem olcsó mulatság, és időmilliomos sem vagyok, ezzel a nem 5 perc alatt készülő sütivel nincs merszem kísérletezni, hogy milyen a jó csokimáz rá. Egy jó étcsokival kipróbáltan kellemes lesz.
2023. dec. 3. 18:11
 8/11 anonim ***** válasza:
63%
Ha már zserbót készítesz ne a bevonón spórolj, a diónak úgyis 2-4000Ft kilója, a tetején spórolnál max 200 Ftot. Egy lábasba tegyél fel vizet forrni, abba egy tálat hogy ne érjen az alja a vízbe, belerakod az étcsokoládét, ha megolvadt kb 2dkg teavajat (nem margarint), és némi kakaóport meg tejet. Arra figyelj hogy folyosabb legyen mint amit szeretnél mert megkeményedik ahogy hűl
2023. dec. 7. 06:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is a csokoládék pártján vagyok. :) A bevonók nem olyan finomak.
2023. dec. 7. 13:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Sima aldi vagy lidl sajatmarkas tablas etcsoki tokeletesen megteszi. Pennys sajat markas nekem nem olvad olyan jol
2023. dec. 7. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!