Zserbóra milyen ét tortabevonót ajánlatok?
Figyelt kérdés
2023. dec. 2. 11:55
1/11 anonim válasza:
Mi főzzük: kakaó, cukor, vaj, pici víz
2/11 anonim válasza:
Aldi táblás étbevonó , le lehet reszelni feltenni a tűzre kis vízzel majd rácsurgatni elkenni .
3/11 anonim válasza:
Maradék húsvéti nyuszik,táblàs csókok. vagy katica ét vagy tejbevonó.
5/11 anonim válasza:
Én egyiket sem. Valódi étcsokoládét használok, nem ilyen rossz ízű pótlékot.
6/11 anonim válasza:
Én valodi etcsokit hasznalok. Megolvasztom mikroban alacsony fokozatkn percenkent stkeverve. 1 evokanal olajat teszek hozza hogy jobban kenheto legyen es azt teszem ra.
7/11 anonim válasza:
Gyerekkoromban ettem annyi elrontott benonatú zserbót életemben, hogy mire felnőtt lettem, és magam is meg tudom csinálni, leginkább rendes étcsokoládéból olvasztom a tetejére a csokimázat. [Gyerekkoromban húsvétkor még olyat is ettem, ami nem csak túl édes volt, de egyenesen ropogott benne a kristálycukor. Amúgy máz nélkül a süti finom volt.] Mivel a dió nem olcsó mulatság, és időmilliomos sem vagyok, ezzel a nem 5 perc alatt készülő sütivel nincs merszem kísérletezni, hogy milyen a jó csokimáz rá. Egy jó étcsokival kipróbáltan kellemes lesz.
8/11 anonim válasza:
Ha már zserbót készítesz ne a bevonón spórolj, a diónak úgyis 2-4000Ft kilója, a tetején spórolnál max 200 Ftot. Egy lábasba tegyél fel vizet forrni, abba egy tálat hogy ne érjen az alja a vízbe, belerakod az étcsokoládét, ha megolvadt kb 2dkg teavajat (nem margarint), és némi kakaóport meg tejet. Arra figyelj hogy folyosabb legyen mint amit szeretnél mert megkeményedik ahogy hűl
9/11 anonim válasza:
Én is a csokoládék pártján vagyok. :) A bevonók nem olyan finomak.
10/11 anonim válasza:
Sima aldi vagy lidl sajatmarkas tablas etcsoki tokeletesen megteszi. Pennys sajat markas nekem nem olvad olyan jol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!