Hogyan kell becsomagolni egy melegszendvicset, hogy ehető állagú maradjon?
A kézi sütős toast melegszendvicsre gondolok. Reggel elkészítem, és mire eljutok addig, hogy megegyem (kb. másfél óra), egy szottyos fos lesz, amit alig lehet elharapni.
Próbáltam már mindenhogy csomagolni, most épp úgy, hogy alufóliába téve hagytam a tetején rést, majd egy réteg szalvéta, ami felszívja a kicsapódó nedvességet, és nejlon zacskóba bele.
A zacskó lenne a baj? Vagy hol rontom el? Tudtok valami kipróbált tippet adni?
Előre is köszi!
Szerintem mindenképp papír zacskóba kéne tenni mert az legalább szellőzik valamennyire!
Melegszendvicsbe én meg a sima retrot szeretem! Bár azt még macerásabb szállítani bár nem is szoktam, frissen eszem! De arra rakok zöldséget meg majonézt meg/vagy kechupot!
Az összenyomós sütőt amúgy azért nem szeretem mert nekem száraz nagyon!
#11: én a "retro" melegszendvicset is szeretem túlsütni :D Az összenyomóst egyébként úgy lehet puhábbra varázsolni, ha sütés előtt megkened a tetejét vékonyan margarinnal vagy majonézzel.
Nyilván, amióta a kérdést feltettem még nem vittem reggelire melegszendvicset... :D De legközelebb a papírzacskós megoldást fogom választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!