Ez nem veszélyes?
Figyelt kérdés
Olyan krumplifőzeléket akarok csinálni amibe ehető arany fóliákat teszek. Ha arra ráöntök almaecetet és megeszem, nem lesz bajom?2023. szept. 10. 20:52
3/8 anonim válasza:
Azon kívűl, hogy kicsit drága krumlifőzelék lesz, nem lesz tőle semmi bajod.
Aranyfóliás pezsgőt lehet kapni.
Jó buli. Olcsó pezsgőbe egy kis aranyfóli, s el el lehet adni drágán.
4/8 anonim válasza:
Aranyfóliát krumplifözelékbe tenni elég beteges ötlet, azt kifejezetten luxusételekhez szokták használni.
Az arany nem reagál a savakkal - többek közt ezért is készítenek belöle ékszert, mert régebben pénzt -, a krumplfözelékbe meg nem almaecetet tennék, mert szerintem annak borzalmas íze van
5/8 anonim válasza:
Veszélyes mert az aranyat kikakálod majd és így kárba vész.
7/8 anonim válasza:
Én bele főztem 3 db 12Kg-os 99.999% aranyrudat, kissé rágós volt,és hát reggel kicsit nehezebb volt a a wc-zés, de aztán lehúztam a rötyin.
Baszki,Alig akart lemenni.. Qrva drága a dugulás elhárítás!!,..mákom volt, hogy le tudtam pumpálni,hál istennek.
8/8 A kérdező kommentje:
XDDDDDDDDD
2023. szept. 15. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!