„Nyers” házi tepertőből lehet készíteni ehető krémet?
Rutinos vagyok a zsírszalonna kiolvasztásban, legalábbis eddig ezt hittem magamról. Most a szokott márkából és helyről olyant kaptam, ami nagyobb darabokra volt kockázva és sok húsos rész volt rajta. Én azt szeretem, de ennyi nem szokott lenni.
Megszokott módon tettem mindent. De a végeredmény az lett, hogy a húsos rész teljesen rendben, de a többi olyan, mintha nem is érte volna hő. Ha levágom róla a húst, teljesen olyan, mintha egy füstölt szalonnából származna. Nem kellemes enni. Ízével nincs gond, de mégsem esik jól.
Ha ledarálom, beízesítem, jó lehet szerintetek?
A helyedben a zsíros részeket levágnám a húsosról és még egyszer sütném, kiolvasztanám belöle a zsírt.
Krémet lehet belöle csinálni, de az eredmény kb zsír lenne, nem az, amit akarsz.
Túl jó nem lesz,nem lesz kemény az állaga a krémnek.
Próbáld meg tovább sütni talán akkor.
Az milyen zsírszalonna, ahol a húsos részek közt van valamennyi zsíros?
Csak úgy lehetne valamit kezdeni, hogy a húsos részeket leszeded, és a maradékot megsütöd rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!