Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan lehet betölteni egy...

Hogyan lehet betölteni egy kotyogót kávéval úgy, hogy ne menjen mellé kávé?

Figyelt kérdés
2023. nov. 7. 10:32
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

a végén mindig szóródik is ki

Ja, bocs' azt elfelejtettem említeni (nem is gondoltam rá)...hogy ez egy egyszemélyes kotyogó.....egy kétszemélyesbe lehet, hogy nekem se okozna gondot 'tisztán' betölteni

2023. nov. 7. 14:31
 12/20 anonim ***** válasza:

A kávéskanál azért jobb, mert kisebb az adagolófelülete, hogy így mondjam, ezért kevésbé tud mellémenni. Ha valakinek nincsen kézügyessége, akkor fejlessze!

b) megoldás házilag készíteni egy szűrőkosár magasítót:

[link]

> "Ennek az aljával lehet még egy kicsit tömöríteni a kávét."

Kotyogó esetén nem javasolt a tömörítés, legfeljebb a tetejét ajánlott elsimítani, de akkor megint ott tartunk, hogy mellémegy a felesleg.

2023. nov. 7. 14:31
 13/20 A kérdező kommentje:
Na... ezért is kell 'együtt élni'
2023. nov. 7. 14:32
 14/20 A kérdező kommentje:
Tartozom annyival ('rendes gyerek'/'jó ember'lévén)...hogy nem feltétlen kell együtt élni.....én erre a legutolsó (most végetért) kapcsolatomban jöttem rá....Értsd jól: ebben a kapcsolatban nem éltem/éltünk együtt...és most jöttem rá, hogy ez így volt jó. Az, hogy mégis vége lett...az egy ettől teljesen független ügy/dolog)
2023. nov. 7. 14:41
 15/20 A kérdező kommentje:

Már megint korrigálnom kell magam: Nem most jöttem rá....úgy értve, hogy a szakításkor/szakítás után( jöttem rá)..., hanem ebben a kapcsolatban.

Nem vagyok 'mai gyerek' (66)....voltam házasságban is huszon.....évig

2023. nov. 7. 14:45
 16/20 A kérdező kommentje:
Másfél évig voltunk pár....abból 1 év nagyon jó volt (persze...nem egyfolytában volt jó, hanem úgy összességében).
2023. nov. 7. 14:48
 17/20 A kérdező kommentje:
Ezt a volt párom is így értékeli....vagyis, egészen pontosan ezt ő mondta
2023. nov. 7. 14:48
 18/20 anonim ***** válasza:

Én is kanalat használok.

Megjegyzem, valószínűleg sok kávét tesznek bele, akik telerakják. Nekem négyszemélyes kotyogósom van, 200 g víz megy bele, kávéból 12 g-ot szoktam beletenni.

2023. nov. 9. 05:38
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem tölteni kell, hanem kanalazni.
2023. nov. 10. 13:56
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2023. nov. 10. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!