Hogyan lehet betölteni egy kotyogót kávéval úgy, hogy ne menjen mellé kávé?
a végén mindig szóródik is ki
Ja, bocs' azt elfelejtettem említeni (nem is gondoltam rá)...hogy ez egy egyszemélyes kotyogó.....egy kétszemélyesbe lehet, hogy nekem se okozna gondot 'tisztán' betölteni
A kávéskanál azért jobb, mert kisebb az adagolófelülete, hogy így mondjam, ezért kevésbé tud mellémenni. Ha valakinek nincsen kézügyessége, akkor fejlessze!
b) megoldás házilag készíteni egy szűrőkosár magasítót:
> "Ennek az aljával lehet még egy kicsit tömöríteni a kávét."
Kotyogó esetén nem javasolt a tömörítés, legfeljebb a tetejét ajánlott elsimítani, de akkor megint ott tartunk, hogy mellémegy a felesleg.
Már megint korrigálnom kell magam: Nem most jöttem rá....úgy értve, hogy a szakításkor/szakítás után( jöttem rá)..., hanem ebben a kapcsolatban.
Nem vagyok 'mai gyerek' (66)....voltam házasságban is huszon.....évig
Én is kanalat használok.
Megjegyzem, valószínűleg sok kávét tesznek bele, akik telerakják. Nekem négyszemélyes kotyogósom van, 200 g víz megy bele, kávéból 12 g-ot szoktam beletenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!