Milyen serpenyőt válasszak?
Figyelt kérdés
Nagyon kezdő vagyok a konyhai dolgokban, otthon nem tanítottak főzni, se önállóan próbálkozni. Fingom sincs a témáról. Tulajdonképpen koliban lakom, nem akarok túl sok cuccot felhalmozni, szóval jó lenne valami olyan, ami nem csak egy valamihez praktikus.2023. okt. 5. 19:02
11/15 anonim válasza:
Ja oké, szóval van már valamicske konyhai felszerelés, nem ez lenne az elsõ.
Ez esetben tényleg serpenyõt nézz, szerintem olyat, ami nem érzékeny a karcolásokra.
12/15 anonim válasza:
Pepco-s nem annyira rossz árához képest.
De hétfőtől lesz a lidlben is.
13/15 anonim válasza:
Ha van fazék, akkor én mellé valami öntöttvas magasabb falú serpenyőt szereznék. Palacsinta, pörkölt, sült hús, bármit jól lehet benne csinálni. Sütőbe is belerakhatod, pitének is kiválló.
Ilyesmire gondolok: [link]
Vagy ha rá tudsz szánni többet, akkor esetleg ilyen is tökéletes : [link]
A lényeg, hogy csak vas legyen, műanyag nélkül, hogy sütőben is használható maradjon.
14/15 anonim válasza:
Ha sima teflonserpenyőt veszel, akkor is inkább magas, egyenes falút válassz. Nekem van egy 28 cm-es, amiben hiába fér el pl. egy nagyobb adag curry, állandóan kikeverem belőle az ételt.
15/15 anonim válasza:
Wok! Abba szinte mindent lehet! Rántottától kezdve húst sütni, párolni, gyors kínai kajákat stb! Én most költözök otthonról már vannak készleteim de itthon sok mindent abba csináltam mikor főzőcskéztem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!