Mitől lesz sok szaftja a tokánynak?
Figyelt kérdés
Bográcsban csinálnánk, és tejszínes-gombás tokányra gondoltam sertéscombból, vagy valami más, nem túl mócsingos alkatrészből.
Hogy tudom elérni, hogy minnél több szaftja legyen?
(Mivel gyerekek is lesznek, akik nem nagyon eszik a húst, ezért kellene jó szaftosra.)
2023. szept. 6. 19:52
1/9 anonim válasza:
Adj hozzá vizet, és ne a legszárazabb húsokból készítsd.
2/9 anonim válasza:
Több vizet teszel alá. (Másrészt a gyerekek nálunk kifejezetten a húst szeretik, a "lét" nem.)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2023. szept. 6. 20:37
5/9 anonim válasza:
A zöldségektől. Hagyma, paprika, paradicsom. A víztől vizes lesz, nem szaftos.
7/9 anonim válasza:
A hagymatol zoldsegektol amibol a leve keszul. Plusz vizzel nem mesz sokra.
8/9 anonim válasza:
A tejszínes-gombás tokány főleg a tejszíntől lesz jó szaftos ( + a hagyma, húsnedvek, gomba) A tejszínt csak a végén, az utolsó pár percben add hozzá, ne azzal főzd, mert könnyen leég a bográcsban.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2023. szept. 7. 15:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!