Ebéd 1000Ft-ból. Ötletek? (bőv. Lennt. )
A párommal abba a helyzetben vagyunk, hogy bár jól keresünk, de lakásra gyűjtünk, így minden Ft-t meg kell fogni. Tudhatjuk, hogy az ételen rengeteget lehet spórolni. Írnátok tippeket? Valahogy így képzelem el:
Pl:
Tesco 2x250g fagyasztott borsó 500Ft.
Tesco 1 kg rizs 300Ft.
Étel: Rizi-bizi.
Vagy + Tejföl 200Ft
Étel: Rakott zöldborsó másképp.
LOL
:D:D:D:D
Sztem előbb fogtok éhenhalni minthogy házatok legyen!!
Ez baromi gyerekes stratégia már bocs :D:D
Sztem ne házra gyüjtsetek, hanem repülőjegyre, aztán próbáljatok máshol szerencsét ti is, vagy tanuljatok tovább bár itt az sem garantálja a sikert...
Amúgymeg azon is el van bszva az elméleted, hogy számolod a hozzávalókat, de az energiaköltséget, meg a mosogatószer használatot nem, pedig azt is te fizeted..
Inkább rendelj kaját az e-food tól!!
Talán nem köttök ki egy hónap múlva a kórházban végelgyengülés miatt..
te utolsó, ennyi ostobaságot hogy tudsz összehordani? egyszerűen hihetetlen..!!
egyrészt: ha már naponta 2000 helyett csak 1000-t költ, az már havi 30000 Ft spórolás! és az egyáltalán nem kevés!
másrészt: mosogatás és energia költség a drágább és az olcsóbb kaják készítésénél is ugyanúgy van...
jah és menjél te külföldre, vagy remélem már ott vagy... Magyarországon nincs szükség ilyenekre, mint te!
a kérdéshez amúgy már nincs mit hozzászólnom, előttem sok jót mondtak!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!