Ha öreg a csirke akkor lehet kemény a rántott hús?
Figyelt kérdés
Múltkor úgy jártam hogy csináltam rizseshúst, de kemény volt benne a Csirke. Mindent úgy csináltam ahogy szoktam, de rossz lett. Most rántotthúst akarok és ugyan onnan akarom hozni a csirkemellet. Szerintetek ha megint olyat kapok akkor rossz lesz?
Válaszokat előre is köszönöm.
2023. máj. 18. 13:05
1/4 anonim válasza:
Az öreg csirke "lánynevén" vén tyúk...
Tovább kell főzni, és igen egyébként rágós.
2/4 anonim válasza:
A csirke nem tud öreg lenni.
Szóval ha csak nem tyúkhúst vettél, akkor nem emiatt volt kemény.
3/4 anonim válasza:
Ha házi volt volt vagy tanyasiként árulták azt tovább kell főzni.
Nem növekededi hormonnal telenyomott két hónapos csirkék.
4/4 anonim válasza:
az sem mindegy hogy a csirkemell belső részéből volt, amit csíkokban szoktak árulni, vagy a széles filérészből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!