Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Tudnatok mondani par konyhai...

Tudnatok mondani par konyhai praktikát?

Figyelt kérdés
2023. máj. 5. 11:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A víz alatt érdemes begyújtani a gázt.Különben nem forr föl.

A főtt tojást ajánlott fogyasztás előtt megpucolni.

2023. máj. 5. 12:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
:))))))
2023. máj. 5. 12:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Udvaron tüzet raksz és bogrács fölé.
2023. máj. 5. 13:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"Udvaron"

Akkor az nem konyhai. :D

2023. máj. 6. 01:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 Fanta válasza:
Google a barátod!😬
2023. máj. 12. 09:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Főzéskor sózni, csak a víz felforrása után. Tojásfőzéskor csipet só a vízbe. A nokedli tésztát, ha te csinálod, éppen csak össze kell keverni. Mindig kóstolj. Fedővel főzni takarékosabb. Őrzött leves, tej forraláskor nem fut ki, csak ha elfordulsz 1 másodpercre. A száraztésztás zacskókon a főzési időhöz adj +5 percet. Főzéskor "meghal" a C vitamin. A zöldségeket ne főzd pépesre, csak "al dente". Sertést, csirkét, teljesen meg kell főzni, vagy átsütni, a csontig.
2023. máj. 12. 10:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!