Tudnatok mondani par konyhai praktikát?
Figyelt kérdés
2023. máj. 5. 11:51
1/6 anonim válasza:
A víz alatt érdemes begyújtani a gázt.Különben nem forr föl.
A főtt tojást ajánlott fogyasztás előtt megpucolni.
3/6 anonim válasza:
Udvaron tüzet raksz és bogrács fölé.
4/6 anonim válasza:
"Udvaron"
Akkor az nem konyhai. :D
6/6 anonim válasza:
Főzéskor sózni, csak a víz felforrása után. Tojásfőzéskor csipet só a vízbe. A nokedli tésztát, ha te csinálod, éppen csak össze kell keverni. Mindig kóstolj. Fedővel főzni takarékosabb. Őrzött leves, tej forraláskor nem fut ki, csak ha elfordulsz 1 másodpercre. A száraztésztás zacskókon a főzési időhöz adj +5 percet. Főzéskor "meghal" a C vitamin. A zöldségeket ne főzd pépesre, csak "al dente". Sertést, csirkét, teljesen meg kell főzni, vagy átsütni, a csontig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!