Baj lehet abból ha kenyérpirító nyílás környékét, tetejét mosógatószeresszivaccsal tisztítjuk meg?
Nem én tisztítottam, es pont olvastam,hogy mosógatószerrel rohadt óvatosan kell a piritó lyukai körűl ahol a fütőszálak vannak.
Most nem tudhatom biztosan került a mosógatószer maradvány megszáradva a piritó köryezetbe ...
Mégha a fűtőszálak el is égetik a szert attól meg ott maradhat nem, ez a vegyszer?
Tisztitótt már valaki a pirító nyílás körényékét mosógatószer szivaccsal? Tehát nem a fütőszálakat max a nyílást körbetörülve..
Nem lett bajotok utána?
Megnyugatatáskép írjatok.
Ha a fűtőszálra kerül a mosogatószer, akkor izzításkor elpárolog, ami belejuthat a kenyérbe (re?), ezt nem tudom, hogy mennyire veszélyes (biztos nem annyira rettentő veszélyes, mert étkészleteket tisztítunk vele...)
Érintésvédelmi szempontból meg ha befolyik és ez a vegyszeres vizes oldat a fázist testeli akkor rázhat. Ha van fi-relé a házon és földelt a pirító akkor valszeg hamarabb leold ilyenkor, de érdemesebb nem bízni ezekben, akkor nem lesz baj :)
Amúgy meg a csapvíz nem teljesen nem vezeti az áramot, a benne oldott ásványok miatt fog minimálisan vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!