Szeretnék csinálni fanta szeletet,de a fanta réteg nélkül. Csak piskóta és túró réteg. Mi a véleményetek úgy milyen lesz?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 28. 12:24
1/6 anonim válasza:
Úgy olyan lesz mint a fantaszelet Fanta nélkül.
2/6 Hovarju válasza:
Biztos jó lesz. Próbáld ki.
Én volt, hogy pohárkrémnek készítettem el. Nem sütöttem piskótát, csak a túró és a fanta réteg volt rajta. Igy is finom volt.
4/6 anonim válasza:
Akkor az simán csokis piskóta túróval. Ha te szereted úgy, és magadnak csinálod, akkor edd nyugodtan. De ha netán vendégség lesz, vagy valami, akkor javallanám hogy legalább gyümölcsökkel turbózd fel.
5/6 anonim válasza:
Akkor inkább csinálj bociszeletet. Kb. ugyanazokból a hozzávalókból készül és a végeredmény mutatósabb, mint ha rá lenne kenve a túrós krém egy kakaós piskótára.
6/6 anonim válasza:
Nedvesebbre csináld akkor a túrótölteléket, különben száraz lesz a plusz réteg nélkül, nem véletlenül van sok túrós süti tetején egy plusz "nedves" réteg (pl. Rákóczi túrós). De a 4-essel egyetértek, ha nem magadnak vagy a szűk családnak csinálod, akkor ne hagyd csupaszon, furán nézne ki szerintem, csoki vagy gyümölcs jó ötlet a tetejére, vagy akkor inkább csinálj vmi más túrós sütit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!