Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan csinálod számoradra a...

Hogyan csinálod számoradra a tökéletes risottót és milyen az állaga nálad?

Figyelt kérdés
2023. márc. 6. 09:04
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
A tökéletes risotto úgy készül, ahogy az eredeti olasz risottonak kell, ebböl az állaga is adódik.
2023. márc. 6. 09:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
És milyen az eredeti olasz risotto???
2023. márc. 6. 09:18
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

[link]


Ez egy olasz szakács eredeti receptje, az 1. kép is töle származik.

2023. márc. 6. 09:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
10%
Rizibizi, f#szom a rizottóba.
2023. márc. 6. 10:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
69%

4-es: a rizibizi meg a rizotto két teljesen különbözö dolog!

A marhapörkölt sem ugyanaz, mint a krumplipüré!

2023. márc. 6. 11:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
83%

4-es, annyira hülye vagy, hogy felpontoztalak! :D


Kérdező, először is ott kezdődik, hogy kell hozzá f@sza rizottó rizs. Nem föltétlenül a legdrágább (pl arborio) van olcsóbb is, de azért ajánlott legyen rizottóhoz. kerek szemű, nagy keményítő tartalmú.

Recepteket meg keress, ezernyi van, egy leírásból úgyse derül ki a tökéletes, mert az csak leírás, nem megfőzés.


A lényeg, amire mindenképpen figyelni kell, az a szakaszos felöntés, a kavargatás , és a végén a vaj. Ez a lelke.

A végeredmény meg szutymákos.

2023. márc. 6. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!