Hogyan csinálod számoradra a tökéletes risottót és milyen az állaga nálad?
Figyelt kérdés
2023. márc. 6. 09:04
1/6 anonim válasza:
A tökéletes risotto úgy készül, ahogy az eredeti olasz risottonak kell, ebböl az állaga is adódik.
2/6 A kérdező kommentje:
És milyen az eredeti olasz risotto???
2023. márc. 6. 09:18
3/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
4-es: a rizibizi meg a rizotto két teljesen különbözö dolog!
A marhapörkölt sem ugyanaz, mint a krumplipüré!
6/6 anonim válasza:
4-es, annyira hülye vagy, hogy felpontoztalak! :D
Kérdező, először is ott kezdődik, hogy kell hozzá f@sza rizottó rizs. Nem föltétlenül a legdrágább (pl arborio) van olcsóbb is, de azért ajánlott legyen rizottóhoz. kerek szemű, nagy keményítő tartalmú.
Recepteket meg keress, ezernyi van, egy leírásból úgyse derül ki a tökéletes, mert az csak leírás, nem megfőzés.
A lényeg, amire mindenképpen figyelni kell, az a szakaszos felöntés, a kavargatás , és a végén a vaj. Ez a lelke.
A végeredmény meg szutymákos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!