Marhacsontlevesből kifőtt zsírt leszedve a tetejéről lehet használni sütéshez?
Serpenyőben sütni nem célszerű, mert a benne maradó folyadéktól agyba főbe spriccelni fog. De tepsiben sütésnél hozzáteheted, azt úgyis többségében lefóliázzuk az elején.
Főzésnél viszont simán teheted egy pörkölt vagy egyéb alá.
#5
Ha a húslevesed nem lett faggyúízű, akkor a zsírja sem lesz az.
Láttál már bármelyik üzletben étkezési marhazsírt, birkazsírt?
A marhacsontokból kifőtt, leves tetején úszó zsiradék, persze nem tömény faggyú, és a mennyisége is kérdéses, nem tudom mit akarsz sütni benne.
Faggyú, víz, kollagén keverék, amiben nehéz bármit is sütni, legfeljebb párolni lehet.
Bajod nem lesz tőle, legfeljebb faggyú íze lesz az ételnek, amit abban az elegyben párolsz
#8
Nézd, én nem szoktam kidobni, ahogy a kocsonya zsírját sem. Neked viszont azt mondanám, hogyha kétségeid vannak, vagy nem jó érzéssel ennéd meg, akkor inkább kuka, minthogy egy fazék vagy tepsi komplett kaját ne jó gusztussal egyél meg!
Tehát csirkeláb ízű... az a kollagén.
Kocsonyásító anyag, fehérje, de nem zsír.
Kollagénben nem lehet sütni.
Nem haszontalan a leszedett keverék, fel lehet azt használni, csqk arra nem alkalmas, hogy kizárólag abban süss húsokat, plusz zsír hozzáadása nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!