Kell a kocsonyába köménymag és babérlevél?
Az a valós tény, hogy a kocsonyába nem szoktak tenni sem köménymagot, sem kolbászt (babérlevelet igen), nem zárja ki azt, hogy amennyiben valaki mégis rak bele, az nem lehet akár jó is.
Itt a kérdés az, amiről eddig nem esett szó, hogy mi van még benne, van-e benne elegendő bőrös hús.
Totál fölösleges azon rugózni, hogy kolbásszal nem lesz jó... valóban nem szokás kolbászt tenni a kocsonyába, de elvileg az el nem rontja, ha megvan a megfelelő kollagén tartalom, ami a bőrökből, csontokból oldódik ki, színúsból, kolbászból nem lehet kocsonyát főzni.
"" Tudom, nem mindenki tesz zöldséget bele! "
De, azt speciel mindenki tesz bele. "
Akkor én senki vagyok?
Nálunk szokás a disznótoros orjalevesbe életének egy darab friss kolbászt. Aznap készült, sütni való kolbászt, tehát ami még nincs felfüstölve.
Tehát nem zárom ki, hogy a kocsonyát se rontja el.
17
Nem hittem volna, hogy létezik olyan, aki nem tesz zöldséget a kocsonyába, ugyanúgy, mint ahogy a húslevesbe is teszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!