Hogyan süssem a tortilla tésztát, hogy ne száradjon ki?
Figyelt kérdés
A recept szerint száraz serpenyőben kell sütni, de nálam mindig kiszáradt a tészta, és eltört a hajtogatásnál, főleg az első darab.
Próbáltam már kevés olajjal vagy vízzel, hogy nedvesebb legyen, de úgy se értem el nagy változást. A tésztát is puhítottam, de az se volt elég.
Mit tegyek, hogy ne törjön a tészta, amit csinálok?
2023. febr. 7. 13:48
1/5 anonim válasza:
Nagyon meleg serpenyőbe kell tenni és nem szabad benne időznie csak, hogy átmelegedjen.
2/5 anonim válasza:
Nem sütőben kell sütni, hanem forró serpenyőben, nagyjából fél-fél percen keresztül.
3/5 anonim válasza:
Sehogy, mivel nem kell sütni, pirítani kell. Erős lángon, forró serpenyőben.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen. És akkor száraz serpenyőben, vagy kell valami alá?
2023. febr. 7. 21:09
5/5 anonim válasza:
Lehet kevés is a nedvesség tartalma a tisztának.
Egyébként száraz serpenyőben süsd,jó forró legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!