Egész karajt szeretnék egybe sütni, hogy csináljam, hogy ne száradjon ki?
Figyelt kérdés
Már megnéztem 10 cikket, mindegyik mást ír. Ti hogy csináljátok hogy ne legyen cipőtalp?2023. febr. 7. 09:55
1/2 anonim 



válasza:





Befűszerezve becsomagolnám alufóliába, vagy sütőzacskóba tenném.
Ha betolsz egy szál lefagyasztott kolbászt a közepébe, akkor a kolbászzsírtól is zaftosabb lesz.
2/2 anonim 



válasza:





Bele szoktam tűzdelni pár gerezd félbevágott fokhagymát, aztán befűszerezem és sózom.
Kizsírozom jól a tepsit, beleszórok 2-3 fej durvára aprított hagymát.
Rá megy a hús, lefedem a tepsit alufóliával szorosan.
1,5 óra sütés 175 °C-on.
Ha letelt megszúrom puha-e. Ha nem, megy vissza az alufólia és kap még időt.
Ha puha akkor fólia le, felső sütéssel 220 °C amíg piros nem lesz. (kb 8-10p). Ekkor már figyelni kell, meg ne égjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!