Panírozott-e már valaki kukoricadarával és hogyan?
Nagyon nagy a vízfelvevő képessége, és ezt a vizet a húsból.
Rögtön sütés után még lehet, hogy ehető, (bár soha nem próbáltam) de egy kis állás után biztos, hogy kiszáríja a húst!
Ezt azért mondom, mert kukorica pehelyben (összetörve) viszont sokszor bundáztam már.
Közel sincs akkora víz felvevő képessége, mint a darának, de még így is egyértelműen érezni a fentebb leírt jelenséget.
Úgyhogy kukoricapehelyben (natúr corn flakes) is úgy szoktam inkább, hogy összetöröm, és 1/3 zsemlemorzsával keverem.
Mivel a morzsa apróbb szemcséjű, így a tojás befedése is jobb, mint ha csak a pehely lenne magában.
Azzal nem, összetört kukoricapehellyel igen. Nagyon finom.
Ugyanúgy - gm liszt, tojás, kukoricapehely, és olajjal lelocsolt sütőpapíros tepsiben megsütöm 20-25 perc alatt.
Ropogós, kevésbé "tömény", és ami legfőbb szpont, hogy gluténmentes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!