Hús levest főzök (sertés)... A hús már megfőtt... A zöldségekkel még sehol se tartok... Rá állítsam el a leves főzést vagy vegyem ki a húsokat?
Figyelt kérdés
Nem tudom artana e húsnak a levesben ha mondjuk néhány órával tovább fő, mint amikor már egyébként meg főtt? Még csak most pucolom a répákat...2023. jan. 17. 12:48
1/7 anonim válasza:
Ha benne hagyod, akkor a hús túlfőtt lesz. Szerintem gusztustalan a túlfőzött hús állaga.
2/7 anonim válasza:
Vedd ki arra fél órára a húst amíg a zöldségek megfőnek. Hacsak nem valami fás rettenet egészben a levesbe cuppantva ennél több időre aligha lesz szükség.
3/7 anonim válasza:
Kicsit meglepődtem, hogy a zöldség még ilyen kemény, amikor a hús már megfőtt. Aztán látom, hogy a zöldség még bele se került :D
Ha a hús tényleg megfőtt, akkor nyugodtan szedd ki.
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!
2023. jan. 17. 13:00
5/7 anonim válasza:
Ezt együtt kellett volna elkezdeni... :( Már mindegy, vedd ki a husit.
6/7 anonim válasza:
Vedd ki a húst, és takard le folpackkal, hogy gőzben legyen, ne száradjon ki a felülete.
Zöldségekkel is lehet olyat csinálni, mondjuk egy répa negyed annyi idő alatt fő meg, mint egy karalábé, kiszeded a répát, a többit tovább főzöd.
Ezt csak nagyjából lehet megtippelni, de senki nem lát bele, nem jós, hogy előre tudja hány percig kell főzni.
Nincs ebben semmi... Ami megfőtt, kiszeded.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Kiszedtem a húsokat....
Mire A zöldségek megfőttek, a húsokat megettem (finom főtt húsok)
Ffi 60+
Egyedül élek nem ettem el senki elől
2023. jan. 18. 23:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!