Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mitől lesz mocsáros, iszap...

Mitől lesz mocsáros, iszap íze a halászlének? A hal minősége miatt? Vagy a recept az oka? Nálatok mi a bevált recept?

Figyelt kérdés

A párom múlt évben szólt, hogy olyan saras íze van a karácsonyi halászlének.


Ma utánna jártam, nagyon minőségi ponytyot vettem, remélem ez finomabb lesz?


Mi okozza ezt az ízt? Mindig rendesen megmosom a halat, szóval azon kívül?



#recept #karácsony #halászlé #ponyty #karácsonyi halászlé #iszapos íz
2022. dec. 24. 14:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én horgászom és telepítenek októberbe novemberbe tavakba halat ami ugye jól jön rakárcsonyra ha fog az ember! De annak is iszap íze van mert tápos hal "üzemi" szinten nevelik! A legjobb a folyami hal Dunai , Tiszai stb...Ami szabad vízben él!
2022. dec. 27. 21:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim válasza:
69%
Mosas utan jol lesozni egy 20-30 percet, utana alaposan megmosni. Igy akkor eltunik az az iz es nagyon finom lesz.
2023. dec. 25. 12:23
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!