Mitől lesz mocsáros, iszap íze a halászlének? A hal minősége miatt? Vagy a recept az oka? Nálatok mi a bevált recept?
Figyelt kérdés
A párom múlt évben szólt, hogy olyan saras íze van a karácsonyi halászlének.
Ma utánna jártam, nagyon minőségi ponytyot vettem, remélem ez finomabb lesz?
Mi okozza ezt az ízt? Mindig rendesen megmosom a halat, szóval azon kívül?
2022. dec. 24. 14:47
11/12 anonim válasza:
Én horgászom és telepítenek októberbe novemberbe tavakba halat ami ugye jól jön rakárcsonyra ha fog az ember! De annak is iszap íze van mert tápos hal "üzemi" szinten nevelik! A legjobb a folyami hal Dunai , Tiszai stb...Ami szabad vízben él!
12/12 anonim válasza:
Mosas utan jol lesozni egy 20-30 percet, utana alaposan megmosni. Igy akkor eltunik az az iz es nagyon finom lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!