Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A szürke harcsa filét panírozh...

A szürke harcsa filét panírozhatom bőrrel együtt?

Figyelt kérdés

Illetve nem is pontosan panír, csak lisztet keverek össze piros paprikával, és borssal - ebben forgatnám meg, aztán sütőbe be. A harcsa paprikásban persze, rajta marad a bőre, de ebben az esetben mit javasolnátok?


Köszi!



#szürke harcsa
2022. dec. 7. 09:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2022. dec. 7. 09:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól is függ mekkora harcsaból van a filé.

Egy 4-5 kilóksat érdemesebb nyúzni mert már vastagabb a bőre.

A fiatalabbaknak sóval szokták dörzsölni a bőrét,így tisztítják.

2022. dec. 7. 10:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a segítséget! Ez a példány még kisebb volt.
2022. dec. 7. 10:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ízlés kérdése. Mi pont nem szeretjük bőrrel együtt, de a szüleim még a tükörpontyról sem szedik le a bőrt (rántva), pedig az aztán tényleg zsíros, főleg, ha 2-3 kilós.

Ha sütőben sütöd a szürkeharcsát, még jót is tesz neki, mert nem szárad ki.

2022. dec. 7. 11:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én leszedném a bőrét, úgy paníroznam. A bőrét külön megsütném harcsacsipsznek, isteni!
2022. dec. 8. 16:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Jó ötlet, köszönöm szépen!
2022. dec. 8. 20:07

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!