A szürke harcsa filét panírozhatom bőrrel együtt?
Figyelt kérdés
Illetve nem is pontosan panír, csak lisztet keverek össze piros paprikával, és borssal - ebben forgatnám meg, aztán sütőbe be. A harcsa paprikásban persze, rajta marad a bőre, de ebben az esetben mit javasolnátok?
Köszi!
#szürke harcsa
2022. dec. 7. 09:41
2/6 anonim válasza:
Attól is függ mekkora harcsaból van a filé.
Egy 4-5 kilóksat érdemesebb nyúzni mert már vastagabb a bőre.
A fiatalabbaknak sóval szokták dörzsölni a bőrét,így tisztítják.
3/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a segítséget! Ez a példány még kisebb volt.
2022. dec. 7. 10:38
4/6 anonim válasza:
Ízlés kérdése. Mi pont nem szeretjük bőrrel együtt, de a szüleim még a tükörpontyról sem szedik le a bőrt (rántva), pedig az aztán tényleg zsíros, főleg, ha 2-3 kilós.
Ha sütőben sütöd a szürkeharcsát, még jót is tesz neki, mert nem szárad ki.
5/6 anonim válasza:
Én leszedném a bőrét, úgy paníroznam. A bőrét külön megsütném harcsacsipsznek, isteni!
6/6 A kérdező kommentje:
Jó ötlet, köszönöm szépen!
2022. dec. 8. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!