Csöves kukoricát meg lehet melegíteni mikróban vagy felrobban? Kettőt főztem de nem bírtam megenni. Csövel együtt értem a kérdést, hogy betehetem e úgy holnap vagy baj lesz?
En szerintem ott szoktam.
Ott allsz mellette, es latod, ha baj van. Gyorsan elzarod.
En tettem bele mar femet is veletlenul. Nem vágódott le az aram vagy ilyenek..
Lehet, hogy egyenletlenül melegszik
Ha már mindenképp, egy tál vízben úszva tedd be ami ellepi.
Mikróban nem olyan, mint ha vízben főznéd.
Ha termelőtől veszed, akkor vásárláskor kérdezz rá, hogy mennyit ajánl a főzésre.
Én azt tapasztaltam, hogy egy fiatal csőnek elég a 5-8 perc.
Főzés után azonnal tedd hideg vízbe, hogy ne párologjon el a szemből a nedvesség. Langyosra visszahűlve mér eheted, vagy ahogy a nyelved bírja, hagyhatod forróbbra is, de amit nem eszel meg azonnal, azt hagyd teljesen kihűlni.
Alapból úgy rakom el, hogy vagy folpackban, vagy ebben a kis fos zacskóban, amiben hazahozom a teszkóból a kiflit. Hogy ne száradjon ki.
Melegíteni meg azzal együtt szoktam, egyrészt szintén azért, hogy ne száradjon ki, másrészt pont emiatt, mert elég nagy teljesítményű mikróm van, és nem szoktam azzal szórakozni, hogy lejjebb veszem a teljesítményt.
Rátolok 1000 wattot, nem szarozok, ha 1-1 helyen kicsit több hő éri, és 1-2 szem kidurran, azt megfogja a zacskó.
Nem olvad rá, nem olvad bele, semmit nem csinál, nem kell se ráparázni, se belemagyarázni semmit.
Csak bedobom, tekerek rajta kettőt, oszt jó! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!