A pékségekben milyen eljárással, vagy adalékkal érik el, hogy olyan szép magasra megnő a kenyér?
2
Hát..Nekem mondjuk ez nem csomagolt kenyérnek tűnik.Hanem helyben sütöttnek.Aztán mégis mennyi minden van belekeverve.Holott az igazi alapkenyér az víz,liszt,kovász,só.És ennyi.Nem több.
#3 XDDDDD
Abban a leírásban gyártónként van leírva, hogy melyik kenyér mit tartalmaz. Annak a kenyérnek pedig nincs megadva a gyártója, tehát a leírásból nem derül ki hogy mik az összetevők. Légyszi előbb nézd meg, hogy mit küldesz és utána okoskodj.
4
Na és, hol itt a probléma? Például E471 majdnem mindben van.És ezek nekem helyben sütött ,friss kenyérnek tűnnek.Nem csomagoltnak.Tehát mégiscsak van ahol tesznek különféle adalékanyagokat a frissen sült kenyérhez.És nem csak kovászból,vízből,sóból és lisztből tevődik össze...Mindegy nem érdemes ezen vitatkozni.Hiszen az nem újdonság,hogy sok pékségben nem csak ezekből készítik a kenyeret.
7
Oké.Lehet,hogy a tescoban ez a helyzet.
.................................................
Tehát,akkor szerinted hülyeséget írok és minden pékség kizárólag kovász,liszt só és víz felhasználásával készíti a frissen sütött alapkenyereit;nem használ semmiféle adalékanyagot?
Tájfun vagy rosszabb esetben yilk pasztához hasonlót.
Ha belejut a levegő a kenyérbe nem engedi összesni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!