Más tésztákat miért nem pirítunk ?
Figyelt kérdés
A tarhonya leveshez mindenki megpirítja, de más tésztákat miért nem pirítunk ? Avagy meg is fordíthatnám a kérdést, mi van, ha a tarhonyát is csak megfőzzük ?2022. okt. 17. 20:22
1/6 anonim válasza:
A lebbencset is pirítjuk.
Plusz ízt ad a piritás és kevésbe fő szét a tarhonya.
2/6 anonim válasza:
"A tarhonya leveshez mindenki megpirítja, de más tésztákat miért nem pirítunk ?"
A csuszatésztát is szokták pirítani. Viszont a tarhonyát sem kötelező pirítani
3/6 anonim válasza:
Magyarországon nem annyira tradicionális a tészta főzés előtti pirítása (egy-két kivétel van csak)
Az ázsiai népek viszont nem is főznek tésztaféleséget előzetes pirítás nélkül.
4/6 anonim válasza:
A tarhonya pirítása csak szokás, igazánból nem szükséges, csak a pirítás plusz ízt ad.
DE bármilyen más résztát is lehet(ne), ha valakinek úgy ízlik. Jellemzöen az ázsiai könyhában szokás, lásd pirított tészta.
5/6 anonim válasza:
Én gyakran csinálok pirított tésztát szaftos ételekhez.(szarvasmarha, orsó) Úgy, mint a tarhonyát, pirítom, megpárolom. Jobb pl.egy tokány mellé, mint a sima főtt tészta.
6/6 anonim válasza:
Bocsánat, átírta a telefon! Szóval, szarvacska tészta.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!