Hogyan oldjam ezt meg?
Találtam a boltban olyan grillcsirkét, ami le van vákuumozva, be kell rakni 4 percre mikróba (külföldön, nem otthoni termék) és olyasmi lesz mint valami pecsenye, vagy sütőzacskóban sült csirke.
Csirkecomb van, meg melles hát.
Az a probléma, hogy az irodában szoktam ezt enni ahol csak teakonyha van. Mivel mikróban elkészíthető, nincs nehéz dolgom, de általában ahhoz, hogy fogyasztható legyen le kell fejtenem a csontról a húst. Most általában itt van a bonyolult rész. Mert mindenképpen csirkés lesz a kezem, bemegy a körmöm alá a csirke. Alaposan meg kell mosnom stb. Egyszerűen lövésem sincs hogyan szedjem le a csontról a húst anélkül, hogy mindenem csirkés legyen. Próbáltam késsel villával, egyszerűen nem lehet olyan precizen leszedni.
Valami ötlet? Vegyek ilyen vékony nejlonkesztyűt mint a hajfestéshez és dobjam ki a csirke csomagolásával együtt? Erre gondoltam. Vagy hát én nem tudom.
Bármilyen tanácsot elfogadok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!