Kinyomkodjátok a káposzta levét , pároláskor ?
Figyelt kérdés
Én nem szoktam, csak lereszelem és lefedve alacsony fokozaton kezdem párolni. Aki kinyomja, az miért teszi ? A levében is benne van a káposzta íz.2022. szept. 30. 11:52
1/6 anonim válasza:
VAn, aki lesózza, és pár perc után kinyomkodja. Hamarabb puhul utána. VAgy esetleg a puffasztó hatása is kisebb így.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem mondanám, hogy hamarabb puhul, kipróbáltam már mindkettő módszert, de nem látom előnyét a kinyomkodásnak.
2022. szept. 30. 12:14
4/6 anonim válasza:
A kinyomkodással az összes hasznos ásványi anyagokat meg vitaminokat öntik ki az emberek, ami marad, a csak a rost.
5/6 anonim válasza:
Ha főzöd a káposztát, akkor fölösleges besósni és kicsavarni, de ha mondjuk dinsztelni akarod, és egy lepirítással kezded - az íze végett - akkor nagyon is lényeges kicsavarni a vizet belőle. Másképp pirul.
6/6 A kérdező kommentje:
Lepirítással kezdet ? Én meg mindig a végén szoktam egy erősebb fokozaton. Lehet, hogy totál rosszul csinálom ? Káposztás rétest csinálok belőle legtöbbször.
2022. szept. 30. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!