Dinsztelt, párolt káposzta meddig áll el?
Ezzel szerencséd lesz, mindent jól bíz, hűtést is fagyasztást is.
Attól is függ, téli vagy nyári káposzta, mennyi víz maradt benne, és a leges legfontosabb, mennyi ecetet tettél rá.
Bővebb ecettel, (nem brutál sokkal, csak amit max elbír, és ellensúlyozni lehet cukorral) simán a hűtőben is döbbenetesen sokáig bírja.
Fogalmam sincs, hogy meddig.
Nekem volt hogy ott maradt szilveszterről, tudtam, hogy már ki kéne dobni, mert ráuntam, nem ettem, aztán ott maradt vagy 2 hétig.
Hát... semmi (!!!) baja nem volt 2 hét után! Konkrétan abszolút semmi nem változott, se íze, se állaga, tök olyan volt, mint 2 nap után.
Végül is ha belegondolsz, nem is meglepő. Egy káposzta saláta is simán el van tartósító nélkül hetekig a hűtőben. A párolt káposzta ahhoz, képest még hőkezelést is kap.
Fagyasztottam is már, hát az azért kiolvasztás után megvizesedik, át kell pirítani meg ráízesíteni egy kicsit, de utána elfogadható kategória.
A többi zöldségféléhez képest viszonylag jól bírja a fagyasztást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!