Szeretném feltalálni a töltött káposztát. Káposzta nélkül, hogyan ?
Figyelt kérdés
Elfelejtettem káposztát venni. Mit gondoltok, ha csak becsomagolom sütőpapír batyukba a húsgombócot és belógatom vízbe, az milyen lesz ? A vízbe tennék egy kevés ecetet. Szerintetek ?2022. jún. 2. 18:45
1/29 A kérdező kommentje:
Pasiból vagyok és életemben nem csináltam még töltött káposztát. Fél kG darált húshoz mennyi rizst tegyek ?
2022. jún. 2. 18:47
2/29 anonim válasza:
Hát fiam, ez szerintem húsgombóc lesz bárhogy is nézzük.
Főzz ki egy kis spagettit, a rizs nélkül készítsd el a tölteléket, gyúrd kerekre, lábasban süsd át a húsgolyókat, tegyél rá paradicsomszószt meg zöldfűszereket, és akkor meg is van a húsgombócos spagetti.
Az amerikai olasz emigráció étele, tökegyszerű
3/29 anonim válasza:
Csinálj königsbergi húsgombócot.
4/29 A kérdező kommentje:
Van itthon minden, amit említettél, de nekem most az a kicsit savanykás gombóc kellene, mert ahhoz lenne kedvem. Régebben, mikor más csinálta a töltött káposztát, akkor is csak a gombócot ettem meg, a káposztát nem.
2022. jún. 2. 18:57
5/29 anonim válasza:
A königsbergi pont savanykás. A kapribogyótól.
6/29 anonim válasza:
Ha van konyhakerted, nincs véletlenül mángoldod? Mángold levélbe is ugyanúgy be lehet göngyölíteni. [link]
8/29 A kérdező kommentje:
A paradicsomot nem szeretem, csak konzervet szoktam használni a pörköltbe. Másba nem is teszem.
2022. jún. 2. 19:38
9/29 anonim válasza:
Tökéletes lesz.
A káposztát sütőpapírral pótold, a darálthúsos, rizses keveréket pedig elmorzsolt hungarocellel.
Jóétvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!