Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Szeretném feltalálni a töltött...

Szeretném feltalálni a töltött káposztát. Káposzta nélkül, hogyan ?

Figyelt kérdés
Elfelejtettem káposztát venni. Mit gondoltok, ha csak becsomagolom sütőpapír batyukba a húsgombócot és belógatom vízbe, az milyen lesz ? A vízbe tennék egy kevés ecetet. Szerintetek ?

2022. jún. 2. 18:45
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Hölgyek, majd mikor az Év szakácsára leadjátok a szavazatotokat, jussak eszetekbe. Annyira jó lett, hogy új étel született. Neve: Batyus gombóc.

A vége előtt 5 perccel tettem a vízbe egy kis ecetet. Még egy kicsit finomítani kell a technikán. Volt amelyik batyuba bement a víz volt amelyikbe nem. Amelyikbe nem ment be annak jobb lett az állaga, a bejutósba meg érződött egy hangyányit az ecet.Nem akasztottam fel a batyukat, hanem a lábasba kevesebb vizet tettem , így leértek a batyuk az aljára, Még egy kicsit kevesebb vizet kell fognom és akkor előbb be lehet rakni az ecetet, hogy átjusson valamennyi a sütőpapíron. 9-es 10-es sosem lesz feltaláló, de most melléfogtak... :)

2022. jún. 2. 21:02
 12/29 anonim ***** válasza:
82%
cool story bro
2022. jún. 2. 21:03
 13/29 A kérdező kommentje:

Csináltan fotót is. A bal oldaliba bejutott a víz, a másikba nem.

[link]

2022. jún. 2. 21:13
 14/29 anonim ***** válasza:
87%
De minek ehhez batyut csinálni...??? Sima húsgombóc is megfő, magában... Ahogy a paradicsomos húsgombócnál is...
2022. jún. 2. 21:17
 15/29 A kérdező kommentje:
Jobb az íze a vízzel nem érintkezőnek, de abba nem tudott bemenni az ecet sem. Ezért kell előbb betenni az ecetet.
2022. jún. 2. 21:27
 16/29 A kérdező kommentje:

14-es

A sima húsgombócba tojást is teszel ?

2022. jún. 2. 21:28
 17/29 A kérdező kommentje:

Egyébként miért van az, hogy egy eddig nem látott eljárást többen nevetségesnek gondolják ? Ha a sütőpapírt a tepsibe teszed, akkor az rendben van, mikor batyut csinálsz belőle, akkor meg vicces ? Ha sütőzacskóba egy egész csirkét teszel, az rendben van, de ha sütőzacskóba húsgombócot teszek, az meg vicces ?

Ez a képzelőerő maximális hiányára utal.

Én a sütőpapírt palacsinta sütőben is szoktam használni. Félbehajtok egy darabot. Fogom a csirkemell szeletet, megszórom ételízesítővel, fűszerrel, amivel akarod és oldalankét pár csepp olajat teszek rá és elkezdem sütni a papíron keresztül, megforgatom, továbbsütöm. Nagyon hamar elkészül. Nem szárad ki, nem tocsog az olajban.

2022. jún. 2. 22:30
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Ügyes vagy.
2022. jún. 2. 23:35
 19/29 anonim ***** válasza:

Na akkor megvolt az öntömjénezés is... :))))

Buksimi... :-D

2022. jún. 3. 09:04
 20/29 A kérdező kommentje:

De meg ám... :)

Bomlanak utánam a nők.

Mosogatni is tudok, villanykörtét cserélni és még főzni is....

:)

2022. jún. 3. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!