Ne akard ilyen műanyag, abszolút zárt cuccban tartani akenyeret, mert megpenészedik.
Ezek az amcsi szeletelt kenyerek tele vannak nyomva vegyszerekkel, hogy ne penészedjenk. Brr...
Elég nevetséges mondjuk megvenni 57 usd-ért (23000 huf) egy ilyen egyszerű hasáb alakú műanyag konténert.
Tupperware-ből ennyiért már egy egész szettet adtak.
Köszi! Nagyon sokat segítettetek nem ez volt a kérdés.
Nem fog bepenészedni, mert olasz kenyér és max 2 nap alatt elfogy.
Kit érdekel a tupperizé?
Nem ez volt a kérdés!
Bugrisok...
Mert a magyar kenyér nem tud elfogyni két nap alatt?:DD
Amúgy igen a nyugaton kapható szeletelt szendvicskenyerek meg vannak tömve minden jóval, így van amelyik egyáltalán nem vagy csak hetek múlva kezd penészedni. Ezért a légmentes lezárás, hogy ki ne száradjon, a beposhadás ellen meg majd a kenyér megvédi magát.
Visszatérve a kérdésre; Magyarországon nincs olyan állat aki ilyenben tartaná a kenyerét, kifejezetten légmentes kenyértartót szerintem nem árulnak. Viszont van hasonló amit tudsz ilyenre használni:
A lefikázott tupperizé, ez kifejetten kenyértartó de rácsos a teteje:
Légmentesen záródó műanyag tárolódobozok, a megfelelő méretet keresd meg te:
De ha igazi bugris szintre szeretnél jönni mint amilyenen én vagyok akkor beteszed a fagyasztóba a kenyeret *felfele mutató hüvelykujj smiley*.
Az olasz szeletelt kenyér csak kétharmad akkora, mint az amcsi!
Ha erre a Roberto márkájúra gondolsz...
Fél kilós. Az amcsi méretű pedig 750 g-os. Átmérőben és hosszban is nagyobb.
Tehát az a doboz erre a méretre van kitalálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!