Fel lehet valahogy javítani?
Kaptam kb 20 üveg baracklekvárt, de annyira érződik benne a tartósító, hogy már szinte csíp és van egy kénes utóíze, ami ott marad egész nap a számban. Számomra ehetetlen.
Sajnálom nagyon, mert jót akart, aki adta, de így kuka. Én akartam megfőzni, nem is akartam bele semmi tartósítószert tenni.
Mondta, hogy ő is akar főzni, megveszi nekem is a barackot, erre már a kész lekvárral jött.
Szóval a kérdés az, hogy lehet vele valamit kezdeni? Újra felfőzni, vagy valami, bármi?
Nem tudod belőle kiszedni.
Dupla annyi barackkal felezheted a tartósító mennyiségét, ha natúron megfőzöd, és úgy hozzákevered.
De ennek is meg van az a kockázata, hogy esetleg számodra még is sok lesz benne, és akkor a pluszban megfőzött barack is kuka.
Sajnos ez kuka.
Jó érzéssel még rászorultaknak sem lehet odaadni ami szar és az egészségre káros!
Igazán sajnálom, mert ez a pocsékolás, de nincs mit tenni!
2-es vagyok
… vagy a legegyszerűbb, ha visszaadod akitől kaptad!
Ha nem akarod megbántani, akkor mondd neki azt, hogy kiderült, hogy allergiás vagy a tartósítószerre és kidobni nincs szived!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!