Savanyított csemegerépát hogy kellene csinálni?
Figyelt kérdés
Répát szzeretnék savanyítani, de ecetes édes lében, szóval mint a csemegeuborka, nem olyna vad savanyúra. Nem tudom hogy a fermentálás lenne e célszerűbb, vagy az ecetes cukros befőzőlében eldunsztolás.2022. aug. 17. 20:49
1/3 anonim válasza:
fermentáláskor savanyú lesz. Csemegésen akarod csinálhatod úgy, mint az uborkát.
2/3 A kérdező kommentje:
Uborkát se csináltma még, szóval ez lenne a zelső savanyúságom :D
2022. aug. 17. 21:29
3/3 anonim válasza:
Évek óta ezzel a recepttel készítem, nem fogod megbánni és te is megtudod csinálni.:) Nincs benne tartósító.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!