Olajban sütés végén szoktál az olajba kenyér darabot tenni?
Én nem szoktam mert szerintem hülyeség. Amikor az utolsó pár sültkrumplit vagy husit veszem ki akkor zárom el a gázt.
A krumpli hőmérséklete a belőle kipárolgó víz miatt alacsonyabb és amikor elveszem a tüzet az olaj hőmérséklete már nem emelkedik tovább és pár másodperc alatt kiszedem azt a keveset.
Nem, soha.
Mondjuk az okfejtéseddel is nehéz mitkezdeni.
Dejóóó, akkor már tudom, hogy pl a kfc-ben SEM ehetek kb semmit, de krumplit biztosan nem.
Szuper, köszi az infót.
Régen raktak bele kenyeret mert sokszor kifutott az olaj éz meg gátolta.
Mostanság a sok kémiai cucc mellett habosodás gátló is van benne.
Fasírt sütésekor tud habosodni rendesen.
Egyébként a kajának nem lesz tőle semmi baja csak koszosabb lesz tőle az olaj hamarabb elhasználódik de ha gyakran cserélik akkor nincs gond.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!