Hogy készül a szeletelt nyers Erős Pista?
Csatolok képet mire gondolok (nem, nem az öröltre vagyok kíváncsi).
Nem hiszem, hogy akkora nagy was ist das lenne. viszont videókon csak öröltet találtam, volt aki cukrot rakott bele, volt aki sót. Mi az igazság? Mi ennek a pontos menete?
Elöre is nagyon köszönöm!
Igazán nem derül ki a képböl, milyen is ez a fajta, mert csak az üveg látszik.
De anyósomék már ezelött 50 évvel úgy tettek el ételízesítönek csípös meg édes paprikát, hogy vagy felszeletelték vagy ledarálták a nyers paprikát, 1 kg paprikához tettek 10 dkg sót, alaposan összekeverték, átgyúrták, kis üvegekbe nyomkodták és lezárták.
Ha használni akartak belöl, a megkezdett üveget utána hütöben tartották és pár héten belül elhasználták.
Són kívül semmit nem tettek bele, a bontatlan üveg akár egy évig is elállt.
Csak arra kellett figyelni, hogy ez már sós, nehogy elsózza vele az ember az ételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!