Szeletelt főttojás kirántásához milyen panírt ajánlotok?
Figyelt kérdés
2013. dec. 7. 11:01
2/7 anonim válasza:
Hasonlóra már én is gondoltam, de nem szeletben, hanem félbe vágva, ill. felmerült bennem, ha a tükörtojást???
Az én gondolatomban a sűrűre kavart palacsinta-tészta, (vagy hígra kavart nokedli) és duplán mártva = bemártom, mindkét oldalát hirtelen megsütöm egy kicsit, majd ismét mártom, és szép aranyrózsaszínre sütöm.
A múlt héten a karfiolt sütöttem meg ezzel a módszerrel, egész jó ízű, szinte lágy (=nem száraz, morzsás) bundája lett, és persze megszabadultam a liszt-tojás-zsemlemorzsa pepecselő munkától. :))))
3/7 anonim válasza:
Én magát a sárgáját szoktam kirántani!
4/7 anonim válasza:
Reszelt krumplisat. Bele a tojásba a nyers krumpli, kis liszt, só, bors. vastagon bevonja a tojásszeletet (de inkább fél tojást )forró zsiradékban kisütni, papírtörlőre szedni. Tartárral nagyon finom.
5/7 anonim válasza:
Megcsináltad???
Hogyan sikerült? És melyik módszerrel, milyen módon?
7/7 anonim válasza:
Meglehet, hogy pontgyűjtés céljából csak "költői kérdés" volt?
No mindegy, akkor a napokban majd kipróbálom én!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!