Ha sütőben kiszárítok szeletelt kenyeret és le reszelem vagy darálom, jó lehet zsemlemorzsa gyanánt?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 6. 14:54
2/13 anonim válasza:
De vigyázz hogy meg ne égesd, különben keserű lesz.
3/13 A kérdező kommentje:
Ha egy kicsit barna lesz, úgy még jó?
2022. ápr. 6. 14:59
4/13 anonim válasza:
Attól függ hogy mennyire vagy kényes z égett ízre.
5/13 anonim válasza:
Persze! De nem is kell sütőbe tenni... Pár nap alatt csontkeményre szárad sima levegőn is.
Én csak ilyen házi prézlit használok...
Késes aprítóban "darálom" le, és átszitálom. Így lesz finomszemcsés prézli is (amihez az kell), és durvaszemű is...
6/13 anonim válasza:
5. Gondolom a kérdezőnek nincs ideje kivárni azt a pár napot.
7/13 anonim válasza:
6: akkor viszont 100 foknál nem szabad magasabb hőfokra betenni - esetleg picit nyitott ajtó mellett érdemes szárítani.
8/13 anonim válasza:
en evek ota magamnak csinalom a kenyermorzsat es meg elek. sutobe se kell rakni, levegon par nap alatt kiszarad
9/13 anonim válasza:
8. Természetesen mi is így készítjük. De, mint írtam a kérdezőnek gyorsan kellhet egy adag.
10/13 anonim válasza:
Én is évek óta csinálom a zsemlemorzsát. Nem teszem sütóbe. Egyszerűen a tálcára teszem már eleve felkockázva, és pár napon belül teljesen kiszárad. Majd a hagymaaprító kisgéppel simán összedarálom. De jó a húsdaráló is, csak akkor a végén át kell szítálni. Ilyenkor külön dobozba kerül a finomított és a durva zsemlemorzsa. Mindkettőt fel lehet használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!