Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan lehet spórolni az...

Hogyan lehet spórolni az élelemmel a legjobban?

Figyelt kérdés

Olyan baromságokat légyszíves ne írjatok, hogy egyek kutyakaját, ott még nem tartok. Tojás és bab jó fehérjeforrások például.

Én pl 28/F vagyok, egyedül lakom.

2022. jún. 30. 21:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%
10. Internetre sincs szükségünk, mégis használjuk.
2022. júl. 1. 10:47
 12/17 anonim ***** válasza:
71%

#11, hát igen. Meg kocsira sem :)

De most a kaja volt a kérdés..

2022. júl. 1. 12:05
 13/17 anonim ***** válasza:
76%
12. oké, de ha a süteményt kitiltjuk, akkor legyünk következetesek és más szükségtelen dologtól is szabaduljunk meg. Ja az már nem megy mert nem akarunk ősember módjára élni.😃
2022. júl. 1. 12:13
 14/17 anonim ***** válasza:
32%
11-es: ma a legtöbb embernek szüksége van internetre, már csak a munkájához is.
2022. júl. 1. 13:18
 15/17 anonim ***** válasza:
69%
14. Ez nem igaz, ugyanis internet nélküli munkát is végezhetnénk, csak nem akarunk.
2022. júl. 1. 13:20
 16/17 anonim ***** válasza:
49%

15-ös: nem akarok vitatkozni, mert nem ez a kérdés témája, de rengeteg embernek olyan a munkája, amihez KELL az internet, anélkül nem lehet elvégezni. Persze, ha mindenki visszamenne 200 évet, amikor még az emberek jó része vagy gyárban dolgoott, vagy a földeken, akkor lehetséges lenne, de nem tudom, mit szólnál, ha nem lenne közlekedés, az üzletekben nem lenne áru, nem lenne TV, újság, sok még fizetést sem kapnál, mert a bankok sem müködnének, stb.

Elöször próbáld végig gondolni, mennyi helyen van ott az internet, és mi lenne, ha ezek kiesnének!

De részemröl itt befejeztem a témát, mert nem akarom szétoffolni a kérdést.

Ha érdekel, írj ki erröl egy kérdést, ott szivesen vitatkozom veled.

2022. júl. 1. 13:25
 17/17 anonim ***** válasza:
2022. júl. 1. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!