Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan lehet spórolni az...

Hogyan lehet spórolni az élelemmel a legjobban?

Figyelt kérdés

Olyan baromságokat légyszíves ne írjatok, hogy egyek kutyakaját, ott még nem tartok. Tojás és bab jó fehérjeforrások például.

Én pl 28/F vagyok, egyedül lakom.

2022. jún. 30. 21:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%

Ezerszer leírtuk már itt.

Csinálj menütervet, írd fel, mi kell hozzá és tényleg csak azt vedd meg a boltban, semmi impulzusvásárlás.

A menübe tervezz egészséges, de viszonylag olcsó ételeket. Vedd mindenből azt, ami az olcsóbb, értsd be a 2 ezer forintos tarját válaszd, hanem az 1400-as sertéscombot, ha már színhúst akarsz, ne 5 ezer forintos áfonyát, hanem 500 forintos almát vegyél és így tovább.

2022. jún. 30. 21:25
 2/17 anonim ***** válasza:
5%
Nem kell megenni.
2022. jún. 30. 21:26
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja, meg minimális édesség/üdítő, tényleg csak alkalmanként, semmi mást ne vegyél, csak alapvető élelmiszereket.
2022. jún. 30. 21:28
 4/17 anonim ***** válasza:
36%
Én pl. úgy,hogy egyszer eszek egy nap,nagy ritkán max. 2-szer,így spórolok,de mégritkábban előfordult olyan is,hogy nem ettem.
2022. jún. 30. 21:28
 5/17 anonim ***** válasza:
52%
Paradicsomos babkonzerv kenyérrel ebédre, reggelire és vacsorára kecsapos kenyér néhány szelet szalámival. Ha több napra sütöl főzöl :Bundáskenyér, tésztásbab, tarhonyásbab, krumplistészta, borsóskrumpli. Hónap végén zsiroskenyér hagymával kecsappal.
2022. jún. 30. 21:48
 6/17 anonim ***** válasza:
86%

Kenyér, kenőmájas, krumplis tészta, krumpli leves, rizses kaják jutnak így eszembe.

Ha meg kertes házban laksz akkor te is vethetsz ezt azt.

2022. jún. 30. 22:23
 7/17 anonim ***** válasza:
44%
Aludj sokáig, es akkor nem kell reggeli. En igy csinalom, bar lehet nem a legjobb a szervezetemnek
2022. jún. 30. 22:58
 8/17 anonim ***** válasza:
97%
Az 1-est kiegészíteném annyival, hogy a legdrágább az a kaja, amit kidobsz, úgy vásárolj meg tervezz, hogy ne kelljen semmit a kukába tenni.
2022. jún. 30. 23:07
 9/17 anonim ***** válasza:
45%
Menüterv. Friss helyett fagyasztott. Konzerv helyett száraz
2022. júl. 1. 01:11
 10/17 anonim ***** válasza:
35%
Minél kevesebb előre feldolgozott élelmiszer. Hús helyett/mellett tofu, bab, tojás. Idényzöldség/gyümölcs. Süti, üdítő felejtős, de ezekre nincs is szüksége a szervezetünknek.
2022. júl. 1. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!