Be kell-e előző este áztatni a gerslit?
Figyelt kérdés
2008. dec. 19. 22:55
1/1 anonim válasza:
Nem kell áztatni 1 éjszakát, bőven elég 1-2 óra, de áztatás nélkül is hamar megfő. Akkor érdemes beáztatni, ha pl. székelykáposztába főzöd bele, akkor nem kell sokat a gersli puhulására várni.
Továbbá ne áztasd: köles, hajdina
Amit viszont érdemes áztatni: barnarizs és minden hüvelyes (lencs, bab, csicseriborsó, felesborsó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!