Túl sós/fűszeres krémlevest mivel lehetne lágyítani, úgy, hogy ne menjen a sűrűsége/krémessége rovására?
Figyelt kérdés
Tej, főzőtejszín stb.már nem nagyon jöhet szóba.2022. ápr. 17. 13:04
1/4 anonim válasza:
Pedig szóba kell, hogy jöjjön, illetve az állagát krumplival vissza lehet állítani.
2/4 anonim válasza:
Nem tudsz mást tenni. Vagy elfogadod, hogy túl fűszeres, vagy hígítod. Krumplival is lehet sűríteni, de így utólag belefőzni és turmixolni, hát eléggé kétesélyes.
3/4 anonim válasza:
ha nem tej meg tejszin, akkor viz, plusz valami mas ami suriti (krumpli pl)
4/4 anonim válasza:
Vízzel felhígítod és utána ételsűrítővel visszasűríted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!