Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Milyen minőségű húsból készíti...

Milyen minőségű húsból készítik az éttermek, büfék a Gyros-t? Én úgy gondolom, a lehető legolcsóbb helyekről szerzik be a húst, ami igencsak a minőség rovására megy, a nagyobb haszon érdekében.

Figyelt kérdés

Járok egy helyre, aminek úgy tudom még a híre is jó.

Sertés húsból készítik.

A hús rettenetesen rágós vagy agyonsütött.

A mai nap kicsit meg is undorodtam tőle, és eszembe jutott, vajon honnan szerezhetik be...?



2017. nov. 10. 17:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%
Többet nem vennék tőlük . Kínai étterem közelben üzemel , a kertje melletti tárolóban százával sorakoznak a hazai baromfi feldolgozó üzemek 1.o csmell szárny comb stb karton és műanyag csomagoló anyagai . Eddig klasszul csinálták .
2017. nov. 10. 18:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
Ezt nem lehet megmondani ennyiből. Van olyan gyrosozó, ahol a legolcsóbb alapanyagból csinálják, és van, ahol jó minőségűből.
2017. nov. 10. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 A kérdező kommentje:
Mitől olyan rágós a disznó?
2017. nov. 10. 18:25
 4/11 anonim ***** válasza:
61%

Elöször is nem biztos, hogy disznóhúst használnak - a legtöbb helyen nem, másrészt meg a disznónak sem minden része alkalmas erre.


Ha jót akarsz enni, akkor ne a legolcsóbb helyeket válaszd ki, mert ott igen valószínü, hogy a hús minöségekimondottan rossz.

2017. nov. 10. 18:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 A kérdező kommentje:

850 egy adag.

Megkérdeztem, miből csinálják.

2017. nov. 10. 18:59
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Én eleve nem eszek disznóhúsból készült gyrost, csak csirkét. A legtöbb helyen az van. ITt nálunk is van olyan gyrosos, ahol szar a hús, nem tudom min múlik, mert ugyanannyiba kerül, mint máshol, ahol viszont finom - csak sajnos túl messze van.
2017. nov. 10. 19:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
54%
A gagyibb helyeken nem szenvednek vele megveszik boltban a nyársas húst ami be van fűszerezve aztán annyi. A pulyka meg a csirke gyakoribb mint a disznó, bár eredetileg bárányból készült disznó nem is túl autentikus mivel arab származású az étel. Egyébként még jót nem ettem itthon.
2017. nov. 10. 19:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
31%

az átlagos gyrosos a legolcsóbb húst veszi, általában készen, már a tüskén jön nekik a hús, felszúrva, fűszerezve, csak leszedik róla a folpack és megy a sütőbe, ezek a kész cuccok olyan húsból vannak amiket pl. a CBA már beszedett a pultból, ezt adják el kb félárba


ha jó gyrost akarsz enni az nem lesz olcsó, van pl. a Kerkyra, az finom, de nézd meg ezt [link]


esetleg a zabáljcsak foodtrackot is próbáld ki, az nem gyros de beszarsz milyen jó

[link]

2017. nov. 10. 20:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
64%

7.: a görög gíroszban (Görögországban) pedig jobbára sertéshús van, mert a görögök keresztények és esznek disznóhúst. Persze készítik csirkéből és bárányból is. Ráadásul a görög pita az nem is zsebes kenyér, hanem csak egy kelt tésztából készült korong, amelyet rácsos lapon sütnek meg, ettől bordázott lesz alul is, felül is. Ezt megtöltik és felhajtják a két szélét.


Amit Magyarországon árulnak sok helyen, az nem gírosz, hanem valami sajátos "magyarosított", "magyar szájízhez szabott" cucc. Attól függ, hogy kitől veszed. Ha töröktől, akkor a döner kebabpra fog hasonlítani, ha arabtól vagy perzsától, akkor a shawarmára. Ez a három egymásra nagyon hasonlító étel, csak másképp fűszerezik és más alapanyagokkal töltik őket. A muzulmánok nem tesznek bele disznót, csirkét, marhát, bárányt annál inkább. Ők töltenek "zsebes kenyérbe" (olyan tésztakorongba, amely sütés közben kettéválik, és ha felszúrod, akkor tölthető, mint egy zseb).

2017. nov. 11. 08:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
4%

Mióta van egy húsnak minősége?

Milyen egy jó minőségű hús?

Milyen egy rossz minőségű?

2017. nov. 30. 16:14
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!