Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A 3 az 1-ben kávéban is van...

A 3 az 1-ben kávéban is van annyi koffein, mint az elektromos kávéfőzővel főzött kávéban?

Figyelt kérdés
A "hausmastrr" fekete színű (biztos sokan ismeritek) elektromos kávéfőzőm ma elromlott , amiben vákumcsomagolású kávét lehetett főzni. Minden nap 2 adag kávét főztem, amit megittam. Most nem tudok főzni, hanem ilyen 3 in 1 kávét feszek, ami csomagban kapható, de kisboltok darabra is adnak. Ehhez csak a mikróban egy pohár vizet megmelegítek, beleborítom a porkávét, elkeverem és iszom. Jól elmagyaráztam, hisz ti is ismeritek. Kérdésem, hogy ha napi 2 ilyen tasak 3 az 1 ben kávét megiszok, az is pótolja mint, amit elektromos kávéfőzővel főzünk? Abban is van annyi koffein? Vsn annyira erős?

2022. ápr. 12. 18:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
8-asnak szólt
2022. ápr. 13. 23:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!