Rozskenyérbe jó malátának az árpából készült pótkávé is?
Rozskenyérbe NEM KELL maláta!
De a pótkávé egyébként sem jó, az egy csomó olyasmit is tartalmaz, aminek végképp semmi keresnivalója egy kenyérben.
Ha sötét rozskenyeret akarsz sütni, akkor lehet bele tenni, de talán megfőzve csak a kávé folyadékot jobb eredményt kapsz. Az ukrán és egyéb sötét rozskenyerekbe szoktak tenni malátát, sőt még kakaóport vagy kávét is. A kettes valószínűleg a hagyományos rozskenyerekre gondol, abba tényleg nem kell, azonban a speciális kenyerek egészen másak. Ebben a Limara féle kenyérben kakaó és melasz is van. [link]
Egyébként a kenyérsütésben nyugodtan kísérletezz, ha nem így lenne csak egyféle kenyér lenne a pékségekben. Már 20 éve sütök kenyeret itthon, érdemes ezzel foglalkozni, nagyszerű dolgokat lehet kihozni belőle.
A linkelt pótkávéban, csak pörkölt árpa van!!!
Azért kérdeztem, ha én akarok bele tenni...
(Nem katáng gyökér, stb.,...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!