Ki mennyit szokott havonta elelmiszerre/tisztalkodasi szerekre kolteni? Hany fos a csaladod?
Ez nagyon sok mindentől függ, főleg a spórolástól. Nálunk 2 főre 100 ezer. Ha felnőtt plusz 2 fő van, akkor kb duplázódik, ha gyerek van a családban, akkor inkább csak 30%-al nő meg a fogyasztás.
Plusz kb 80 ezer a rezsi, telefonnal-tévével együtt. Tehát akinek van két gyereke, az egy olyan 250 ezres fix kiadásra számíthat havonta, ez csak a fix. Én úgy mondanám 400 ezres fizuval már bőven megoldható az élet 2 gyerekkel.
3
Ebben benne van a lakás bérlés is? Nekünk 800 euró 2 főre kb csak a rezsi és a lakbér, kaja még sehol.
Nálunk 300 euró megy ki 2 főre háztartási és élelmiszerekkel együtt, mondjuk mi mindig megvesszük a húst mikor akciós, 2.50 a kiló darálthús mondjuk, akkor veszünk belőle 10-et rögtön. :D
4!
"Ki mennyit szokott havonta elelmiszerre/tisztalkodasi szerekre kolteni?"
Nem volt kérdés a lakasberles.
Átlagos a fogyasztásotok, ne aggódj. Engem a rezsi, lakás 220 ezres kombó ütött ki. Max azon lehetne spórolni, ha nem bérelnétek a lakást, hanem vennétek egyett. Tudom, könnyű mondani, de máson nem fogtok tudni fogni sajnos.
Nektek kb a kiadásotok havi 350 akkor, mi kb 400-at keresünk, mikor hogy, a ti életviteletek fenn se tudnánk tartani. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!