Miért kell szárazdunsztba tenni befőzéskor a befőtteket?
Figyelt kérdés
Miért jó ha lassabban hül ki az eltett ennivaló?2010. szept. 13. 10:58
1/2 anonim válasza:
Azért kell így, mert különben eldurranhatna az üveg. Tehát nem a beltartalmat, hanem a csomagolást kell megóvni.
Szerintem. Én legalábbis mindig azt hittem.
2/2 anonim válasza:
Ez a csírátlanítás egyik formája. Minél tovább van magas hőfokon, annál több bacit öl meg a meleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!