Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért kell szárazdunsztba...

Miért kell szárazdunsztba tenni befőzéskor a befőtteket?

Figyelt kérdés
Miért jó ha lassabban hül ki az eltett ennivaló?
2010. szept. 13. 10:58
 1/2 anonim ***** válasza:
17%

Azért kell így, mert különben eldurranhatna az üveg. Tehát nem a beltartalmat, hanem a csomagolást kell megóvni.


Szerintem. Én legalábbis mindig azt hittem.

2010. szept. 13. 11:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez a csírátlanítás egyik formája. Minél tovább van magas hőfokon, annál több bacit öl meg a meleg.
2010. szept. 13. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!