Rántott ruszli és sütőben sült chips elkészítéséhez van ötlet?
Figyelt kérdés
Már egy ideje játszom a gondolattal, hogy a vödrös ruszlit ilyen formán próbálnám meg elhasználni, mert nem a legjobb fajtát sikerült venni. Tulajdonképpen az ízével nincsen gond, csak Párom szerint nem elég fehér így számára nem elég gusztosos. Szerintem rántva az újdonság erejével lecsúszna pár db. Csak kicsit tanácstalan vagyok, mert semmi ilyen recept nincs a neten. (Olyan van, hogy a rántott halat öntik le ecetes hagymás lével.) Szóval hogyan fűszerezzem, hogy ütős legyen szerintetek?
Másik pedig a burgonya chips. Bő olajban már sütöttem, de ezúttal az új hőlégkeveréses sütőmben próbálnám pici olajjal csak spriccolva. De ebben is tanácstalan vagyok most, hogy hány fokon hány perc alatt lenne jó? Köszi!
2022. márc. 4. 16:23
11/15 anonim válasza:
Ugyanilyen serpernyőnk van aaaa
12/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem ezt a Berlinger serpit, sőt inkább már wok, viszont sajnos elkezdett feljönni az alja úgyhogy már talán meg kéne válnom tőle.:/
2022. márc. 5. 07:36
13/15 anonim válasza:
Itt is hasonló a probléma vele :(
14/15 A kérdező kommentje:
Pedig eleinte mindent vitt, semmi nem tapadt le. De szerintem meg lett egyszer sértve és onnantól bomlani kezdenek az ilyen bevonatok. Azóta már vettem más márkájú szintén márvány bevonatos serpit és arra nagyon vigyázok, hogy fémmel még óvatosan sem nyúlok bele.:)
2022. márc. 5. 09:47
15/15 anonim válasza:
Mikor én vettem, kifejezetten karcállónak volt hirdetve, már akkor is szkeptikus voltam, de mondom hátha tévedek. Sajnos nem :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!