Ha tejet szeretnèk habosítani, milyen tejet hasznàljak?
Figyelt kérdés
Hideget, meleget, langyosat, vagy teljesen mindegy?2022. márc. 2. 10:41
1/10 anonim válasza:
Ha jó a habosító kütyüd, akkor majdnem mindegy...
Én 3.6%-os hideg tejet habosítok sima olcsó IKEA-s pici kézi habosítóval. Príma kemény habot ver belőle 10 mp alatt.
2/10 anonim válasza:
jóformán mindegy, attól függ milyen hőmérsékleten innád. én is ikeás kis kézi tejhabosítót használok, teszi a dolgát. minél zsírosabb a tej, annál inkább habosítható.
3/10 anonim válasza:
Én hideget szoktam, mert a habosítóm melegíti is a tejet.
A normális tej a legjobb állítólag. A nagyon kis százalékos és a nagyon magas százalékos nehezebben habosodik. Bár én kipróbáltam és mindegyikkel jó. Igaz, a sima 1,5-ös lesz valóban a legkeményebb. De én jobban szeretem kicsit lágyabban.
4/10 A kérdező kommentje:
tehàt 3,5 ös tejet hasznàljak, szobahőmèrsèkleten?
2022. márc. 2. 11:34
5/10 anonim válasza:
4: Az is jó, igen. De tényleg mindegy.
A növényi tejeknél nem mind habosítható. De az igazi tejnél mindegyik jó.
6/10 anonim válasza:
4: hűtőből is kiveheted, nem kell szobahőmérséklet.
7/10 anonim válasza:
A magasabb zsír tartalmú jobban habosodik.
8/10 anonim válasza:
Es.miylen habosítóval ? Mert nekem a kézi kb semmit nem csinál
9/10 anonim válasza:
8. Hol vetted? Milyen marka?
Az ikeás nekem szuper.
10/10 anonim válasza:
Kaptam, narancssárga színű a nyele. De majd ha megyek ikeába veszek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!