Létezik olyan edény, amiben a puding nem ég le?
Figyelt kérdés
#leégett étel
2022. febr. 8. 21:41
1/20 anonim válasza:
Én zománcos edénykében szoktam készíteni. Amikor hideg, akkor belekeverem a port és csak lassú tűzön főzöm gyakori kevergetéssel. Az a baj, hogy ha egyszer leég akkor máskor is le fog égni.
2/20 anonim válasza:
Tejforralóm van, abban semmilyen tejes krém, puding nem ég le. 40 éve beruháztam rá, azóta is tökéletes.
3/20 anonim válasza:
3. vagyok, ez egy duplafalú fütyülős fazék. a külső részbe vizet kell önteni, a belsőrészben keverjük a pudingot, tejes krémeket, illetve a tejet. Tej esetében jelzi,(fütyül) ha felforr, és soha nem fut ki.
5/20 anonim válasza:
Felrázom mixerrel port tejjel. Beleontom edénybe, felforralom, kevergetem. Az alját. A végén, forrón teszek bele cukrot, és belekeverem
Semmilyen edényben nem ég le
6/20 anonim válasza:
Nekem nagyon ritkán ég le
Tej forral, bele a cukros pudingos hideg tej, kozeoes homerseklet es onnan keverni mig a veszedelem, meg se allok a keveressel mig nincs kesz. Max 3 p
Meg ami nekem segit ha habverovel keverem es nem fakanallal
7/20 anonim válasza:
Én kislángon főzöm, nekem nem ég le.
8/20 anonim válasza:
Nekem sem ég le. Folyamatosan keverem ahogy sűrűsödik egyre gyorsabban pont azért hogy ne égjen le.
9/20 anonim válasza:
Rozsdamentes acél edényt használok és kevergetem.
10/20 anonim válasza:
Jó ötletet kaptam, köszönöm. Ez a vízbe tett másik "lebegő" edény nagyon bevált. Most csináltam egy próbát és keverés nélkül sem égett le.
(Egy pasi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!