Miert eg meg mindig a suti teteje?
Figyelt kérdés
Szinte mindig ez a problemam. Beallitom a hofokot a receptben leirttal, es ugy jarok hogy a teteje mar jo de a belseje meg nyers :( Most epp kalacsot sutok, bealitottam 180 fokra es kb 5-10 perc mulva mar pirult volt a teteje de a belseje meg tok nyers. Mit rontok el? Van valakinek valami tippje? Egyebkent mindennel igy jarok kb. Kevert suti kelt tesztas suti stb2022. febr. 2. 15:10
1/8 anonim válasza:
Hőkeverésre van beállítva?
Vedd lejjebb a hőfokot.
2/8 anonim válasza:
Nem lehet hogy túl magasra teszed? Próbáld ki hogy lejjebb teszed a rácsot.
3/8 A kérdező kommentje:
1# Nem hokevereses, a siman szoktam altalaban sutni.
2# Legalul van a racs.
Fogalmam sincs mit ronthatok el
2022. febr. 2. 15:31
5/8 anonim válasza:
tul magas a hofok, es/vagy az also futoszalak nem mukodnek vagy nem hutenek annyira mint a felsok
6/8 anonim válasza:
alufóliás takarás a tuti megoldás..
7/8 anonim válasza:
Ilyen a sutod. Az enyim is ilyen, a 45 perces kenyerek 35 perc alstt sulnek ki kell tapasztalni. Kalácsnál pedig egyértelműen az a megoldás, hogy 5 perc után vagx mikor már pirult de még bem túl pirult akkor lefeded alufóliával. Így nem ég a teteje és van ideje ágsülni. Azon kívül meg tartsd a receptben leírtaksr. Az alufóliás trukk mindenre jo amibe nem ragad bele. Pl egy sajttortára szinten csak 10 perc után szoktam tenni mert addig a teteje negkemenyszik, de ha nyersen tenném rá, belesulne
8/8 anonim válasza:
"a siman szoktam altalaban sutni."
Igen, és ez mit jelent nálad? Alsó felső sütést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!